آیا مصرف زیاد آمینواسید باعث ایجاد دیابت می گردد
آیا مصرف زیاد آمینواسید باعث ایجاد دیابت می گردد
دیابت یک اختلال متابولیک مزمن و شایع است که بسیاری از افراد با آن درگیر هستند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این بیماری مطلب دیابت را مطالعه فرمایید.
همواره محققان به دنبال عوامل تاثیر گذار در ایجاد و درمان این بیماری هستند تا بتوانند بهتر آن را کنترل کنند.
اخیرا محققان کشورمان به بررسی تاثیر مصرف آمینواسید ها در ابتلاء به دیابت نوع 2 پرداخته اند.
آمینو اسیدها مولکول هایی هستند که توسط همه موجودات زنده برای ساختن پروتئین استفاده می شود. بدن شما برای عملکرد صحیح به 20 اسید آمینه مختلف نیاز دارد. 9 مورد از این اسیدهای آمینه را اسیدهای آمینه ضروری می نامند. آمینو اسیدهای ضروری باید از طریق غذایی که می خورید مصرف شوند. اسیدهای آمینه ضروری را می توان در انواع غذاها از جمله گوشت گاو، تخم مرغ و لبنیات یافت.
نتایج این تحقیق که در bmc public health به چاپ رسیده است، نشان داد علاوه بر مصرف آمینواسیدها، عوامل متعددی می تواند در ایجاد این بیماری نقش داشته باشد.
طبق یافته های این پژوهشگران، خطر ابتلا به T2D با افزایش اسیدهای آمینه رژیم غذایی افزایش می یابد، اما از نظر آماری برای همه اسیدهای آمینه یکسان نبود و برای یافتن نتایج بهتر به تحقیقات بیشتری در این زمینه نیاز است.