تغییرات آب و هوا خطر گسترش بیماری های قا

تغییرات آب و هوا خطر گسترش بیماری های قارچی را افزایش می دهد

اخبار
خواندن این متن 2 دقیقه زمان می برد
به این متن امتیاز دهید

تغییرات آب و هوا خطر گسترش بیماری های قارچی را افزایش می دهد

تغییرات آب و هوا خطر گسترش بیماری های قارچی را افزایش می دهد

طبق یافته محققان و به نقل از پایگاه خبری مدیکال نیوز، تغییرات آب و هوا خطر گسترش بیماری های قارچی را افزایش می دهد.

این یافته علمی که به صورت مقاله مروری در نشریه The Lancet Microbe، به چاپ رسیده است، حاکی از آن است که گرما می تواند باعث ایجاد مقاومت در قارچ ها شده و آن ها را به رشد در محیط ها با شرایط رشد نامناسب عادت می دهد.

به گفته همان پایگاه خبری، گونه های قارچی بیماری زا به سرعت با افزایش دما سازگار شده اند و نشانه هایی از قدرت و حدت بیشتر را نشان می دهند. در حالی که اکثر قارچ‌ها تحمل حرارتی پایینی دارند، که از زنده ماندن آنها در دمای بدن پستانداران جلوگیری می‌کند، پاتوژن‌های جدید مانند Candida auris مقاوم به گرما هستند و با دمای بدن انسان سازگار هستند.

به طور همزمان، کاهش متوسط دمای بدن در بین مردم ایالات متحده مشاهده شده است که احتمالاً به دلیل کاهش عفونت‌های مزمن و التهاب در کنار استانداردهای زندگی بهتر است. بنابراین، تغییرات آب و هوایی ممکن است با همسو کردن ترجیحات دمایی قارچ‌ها و میزبان‌های انسانی آینده، بیماری‌زایی قارچی را در انسان افزایش دهد.

این بدان معنی است که قارچ هایی که قبلا توانایی رشد در بدن انسان نبوده اند (بیماری زا نبوده اند)، می توانند انسان را به عنوان میزبان انتخاب کرده و در بدن او رشد کرده و باعث ایجاد عفونت گردند.

قارچ ها اکثر باعث ایجاد بیماری های پوست و دیگر بیماری های خطرناک شوند.

چون تغییرات آب و هوایی سراسر جهان در حال وقوع است، این خطر بشر را تهدید می کند که این تعییرات سبب گسترش بیماریی های قارچی گردد؛ از طرفی بسیاری از قارچ ها مفاومت به قارچ کش ها را نشان می دهند که این مورد تهدید را چند برابر می کند و باید برای این موارد تدبیری اندیشید یا به مان بیان تغییرات آب و هوا خطر گسترش بیماری های قارچی را افزایش می دهد.

برخی از قارچ‌ها نسبت به قبل مقاوم‌تر به گرما هستند و اکنون برای انسان بیماری‌زا هستند. سایر پاتوژن های قارچی محدود به مناطق خاصی بودند اما به دلیل تغییرات دما یا پراکندگی هاگ ها توسط باد یا توده های آتش در حال افزایش دامنه آنها هستند. آسیب های تروماتیک ناشی از بلایای طبیعی می تواند عفونت های قارچی را افزایش دهد.

توفان‌های آتش و طوفان‌ها می‌توانند اسپورهای قارچی را در فواصل زیاد حمل کنند که منجر به استعمار محیط‌های جدید شود. اینها در صورت استنشاق می توانند منجر به افزایش عفونت های تنفسی، آسم و التهاب شوند. سیل همچنین با افزایش کپک های مهاجم و شیوع عفونت قارچی شدید همراه بوده است.

پس این امر باید جدی گرفته شود که، تغییرات آب و هوا خطر گسترش بیماری های قارچی را افزایش می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *