گلومرولواسکلروز فوکال سگمنتال (FSGS)

یافتن یک گزینه درمانی جدید برای بیماری گلومرولواسکلروز فوکال سگمنتال (FSGS)

اخبار
خواندن این متن < 1 دقیقه زمان می برد
به این متن امتیاز دهید

یافتن یک گزینه درمانی جدید برای بیماری گلومرولواسکلروز فوکال سگمنتال (FSGS)

بیماری های کلیوی یکی از مشکلات شایع است، بیماری هایی چون سنگ کلیه و دیگر بیماری های این اندام عملکرد فیزیولوژیک بدن را مختل می کند. یکی از این بیماری ها گلومرولواسکلروز فوکال سگمنتال (FSGS) است.

گلومرولواسکلروز فوکال سگمنتال (FSGS) یک بیماری خطرناک به خصوص برای کودکان است که در آن بخشی از بافت کلیه که مربوط به فیلتر مواد زائد است آسیب می بیند و در نتیجه نمی تواند مواد زائد را از خون دفع کند که در نهایت منجر به آسیب و نارسایی کلیه می شود.

طبق یافته های جدید محققان دانشکده پزشکی دانشگاه مینه‌سوتا و به نقل از پایگاه خبری news medical life sciences، بیمارانی که با داروی sparsentan درمان شده‌اند، بهبود عملکرد کلیه را تجربه کردند که آن را به یک گزینه درمانی جدید بالقوه برای این اختلال تبدیل می کند.

پیش از این درمان موثری برای این بیماری وجود نداشت و روش های درمان فقط از پیشرفت علائم بیماری جلوگیری می کند.

نتایج این پژوهش نشان می دهد که: مصرف این دارو ممکن است با کاهش قابل توجه پروتئین اضافی در ادرار همراه باشد.

داروی sparsentan برای کاهش سطح پروتئین در ادرار (پروتئینوری) در بیماران مبتلا به بیماری کلیوی به نام نفروپاتی اولیه ایمونوگلوبولین A (IgAN)  یا بیماری برگر به کار می رود و از پیشروی این بیماری جلوگیری می کند.

در این پژوهش 371 بیمار مبتلاء به گلومرولواسکلروز فوکال سگمنتال (FSGS) در رده سنی 8 تا 75 سال انتخاب شدند که در میان آن 184 نفر با داروی داروی sparsentan مورد درمان قرار گرفت و بقیه به روش درمان قبل (با داروی irbesartan) تحت درمان قرار گرفتند.

نتیجه این پروژه تحقیقاتی در نشریه پزشکی نیوانگلند به چاپ رسیده است؛ نشان داد این دارو تاثیر به سزایی در بهبود عوارض این بیماری دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *