محققان به ارتباط رژِم غذایی و سلامت شناختی دست یافتند
محققان به ارتباط رژِم غذایی و سلامت شناختی دست یافتند
به گفته دانشگاه هاروارد، رژیم غذایی سرشار از سبزیجات و میوه ها می تواند فشار خون را کاهش دهد، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد، از برخی از انواع سرطان ها پیشگیری کند، خطر ابتلا به مشکلات چشمی و گوارشی را کاهش دهد و تأثیر مثبتی بر قند خون داشته باشد که می تواند به حفظ اشتها کمک کند. بررسی. خوردن سبزیجات و میوه های غیر نشاسته ای مانند سیب، گلابی و سبزیجات برگ سبز حتی ممکن است باعث کاهش وزن شود.
به گفته موسسه تحقیقات سرطان، شواهد علمی نشان میدهد که خوردن غذاهای گیاهی – غلات کامل، سبزیجات، میوهها و لوبیا – نقش مهمی در پیشگیری از سرطان و کمک به زندگی سالمتر دارد. به این دلیل که غذاهای گیاهی سرشار از انواع فیبر، مواد مغذی و فیتوکمیکال (مواد طبیعی) هستند که ممکن است به پیشگیری از سرطان کمک کنند. به علاوه، غذاهای گیاهی می توانند به شما در مدیریت وزن کمک کنند و انرژی لازم برای لذت بردن از فعالیت بدنی را به شما بدهند.
محققان به ارتباط رژِم غذایی و سلامت شناختی دست یافتند
در یک مطالعه، محققان به ارتباط رژِم غذایی و سلامت شناختی دست یافتند؛ طبق نتایج این تحقیقات مصرف رژیم غذایی سرشار از میوه، سبزیجات و حبوبات کامل، از بیماری های زوال عقل چون آلزایمر جلوگیری می کند.
به نقل از نیوز مدیکال، در این طرح تحقیقاتی برای تعیین ارتباط بین الگوهای غذایی و بروز زوال شناختی و اختلال شناختی خفیف، معیارهای انتخاب شامل مطالعاتی بود که رژیمهای غذایی نماینده جمعیتهای مختلف در سراسر ایالات متحده و اروپا را بررسی میکردند، با طرح مطالعه یا یک کارآزمایی بالینی یا یک کارآزمایی بالینی. مطالعه کوهورت آینده نگر فقط مطالعات انجام شده بر روی بزرگسالان بالای 35 سال که از نظر شناختی سالم بودند.
نتایج برای تجزیه و تحلیل شامل ارزیابی عملکرد شناختی در دو نقطه زمانی برای تعیین تغییرات در شناخت یا ایجاد اختلال شناختی خفیف است. دادههای مربوط به الگوهای غذایی در گروههایی از غذاها و نوشیدنیها مانند لبنیات، سبزیجات، میوهها، گوشت، آب نبات و نوشیدنیهای شیرین شده با شکر هماهنگ میشوند.